Az oldal üzemeltetését a Magyarországi Református Egyház látja el!
Vizsgázik az egység Vizsgázik az egység

2015.05.21.

Egyházvezetői és bizottsági tanácskozások, országos és regionális, szervezeti és intézményi találkozások, gyü­lekezeti látogatások, kölcsö­nös vendégszolgálatok. Meg­annyi eredménye a magyar református egység hat esz­tendejének. A 2009. május 22-én Debrecenben ország-világ előtt megerősített közösség azonban mégis csak most vizsgázik igazán. A 2013 novemberétől kialakult és egyre elmélyülő ukrán válság veszélybe sodorta a kárpátaljai magyar református közösség létét. Vajon a Kárpát-medencei reformátusság miként áll helyt e súlyos helyzetben? Ennek jártunk utána cikkünkben.

RZF 2015

Református Zenei FesztiválMájus utolsó hétvégéjén tartják a XII. Református Zenei Fesztivált.
KántortalálkozóMájus 31-én Fóton – a nyári tanfolyami kántkorképzés ötven éves jubileumát ünnepelve – országos kántortalálkozót tartanak.

Szeretethíd 2015

A legnagyobb segítség az, amihez a legjobban értünk„A legnagyobb segítséget mindenki azon a területen tudja nyújtani, amihez a legjobban ért" – interjú Szinetár Dórával, a Szeretethíd idei házigazdájával.
Továbbadni, amit kaptunkKözel tizenötezren regisztráltak a hetedik Szeretethídra, hogy mozduljanak, segítsenek, szeressenek szerte a Kárpát-medencében május 29-én és 30-án – Győri Judittal, az esemény főkoordinátorával beszélgettünk.

Galéria

2009. május 22. - Építkezés 2009. május 22. - Építkezés

Szeretetszolgálat

Magyar Református Szeretetszolgálat

CímerünkMagyar Református Egyház címere